Ξενοδοχεία

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ GRAND HOTEL PALACE

Το Grand Hotel Palace είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων που ενσωματώνει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις δημιουργικές αντιθέσεις που χαρακτηρίζουν την πόλη της Θεσσαλονίκης. Η κοσμοπολιτική αύρα και η ανεκτίμητη αίσθηση γαλήνης που δημιουργεί σε συνδυασμό με την παραδοσιακή θερμή φιλοξενία και τον αριστοκρατικό αέρα δημιουργούν έναν μοναδικό καμβά εμπειριών που αξίζει να ζήσετε.

Τοποθεσία

Βρίσκεται 2,5 km από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, μερικά μόνο λεπτά από την προσφιλή Πλατεία Αριστοτέλους.

Εγκαταστάσεις

261 δωμάτια και 15 πλήρως εξοπλισμένες συνεδριακές αίθουσες που μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις σας.

Εστίαση

Το ξενοδοχείο προσφέρει ένα μοναδικό μενού εμπνευσμένο από την κουζίνα και τις γεύσεις της Μεσογείου που θα εκπληρώσει όλες τις προσδοκίες σας.

Συνέδρια

Οι συνεδριακές αίθουσες του ξενοδοχείου μπορούν να φιλοξενήσουν τοπικά και διεθνή συνέδρια, επαγγελματικές εκδηλώσεις κλπ.

MEDITERRANEAN PALACE

Το Mediterranean Palace είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Διαθέτει 111 δωμάτια και 7 σουίτες, όλα προσεκτικά διακοσμημένα και εξοπλισμένα με τις σύγχρονες ανέσεις. Βρίσκεται δίπλα στην παραδοσιακή περιοχή των Λαδάδικων και προσφέρει μια εκπληκτική θέα προς τον Θερμαϊκό Κόλπο.

Τοποθεσία

Βρίσκεται στο εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, μόλις μερικά λεπτά από τους πιο σημαντικούς προορισμούς επίσκεψης.

Εγκαταστάσεις

Όλα τα δωμάτια είναι σχεδιασμένα με υψηλά στάνταρ άνεσης και πολυτέλειας και προσεγμένη διακόσμηση.

Εστίαση

Η μεγάλη ποικιλία από μπαρ, μπιστρό, κλαμπ και εστιατόρια που διαθέτει το ξενοδοχείο θα κάνουν μοναδικές και αξέχαστες τις μέρες και τις νύχτες σας!

Συνέδρια

Προσφέροντας συνεδριακές υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας, το Mediterranean Palace είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα επιτυχημένο συνέδριο.

THE MET HOTEL

Στην ολοζώντανη πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου η ιστορία και η τέχνη τροφοδοτούν διαχρονικά ένα δυναμικό επιχειρηματικό πνεύμα, το THE MET HOTEL, διακεκριμένο μέλος των Design Hotels, προσφέρει και στους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, που ταξιδεύουν είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, μια ξεχωριστή και εκλεπτυσμένη μητροπολιτική εμπειρία.

Τοποθεσία

Τοποθετημένο σε κομβικό σημείο στην περιοχή του νέου λιμανιού, μία από τις πιο ζωντανές περιοχές της πόλης, το Τhe Met διακρίνεται για το εμπνευσμένο περιβάλλον του και προσφέρει μια εκλεπτυσμένη μητροπολιτική εμπειρία.

Εγκαταστάσεις

Τα 212 δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου προσφέρουν μια υπέροχη θέα της πόλης και του λιμανιού και υποδέχονται τους επισκέπτες σε ένα χαλαρωτικό και εκλεπτυσμένο περιβάλλον κομψής αισθητικής, προηγμένης τεχνολογίας και πολυτελούς άνεσης.

Εστίαση

Οι επισκέπτες του MET HOTEL έχουν μια θαυμάσια ευκαιρία να απολαύσουν νοστιμιές της δημιουργικής ελληνικής και σύγχρονης ασιατικής κουζίνας, που ετοιμάζονται από το αφοσιωμένο μας προσωπικό χρησιμοποιώντας αποκλειστικά υλικά άριστης ποιότητας.

Συνέδρια

Προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις σε ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον, το THE MET HOTEL μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχειρηματικής ή εταιρικής εκδήλωσης ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητά της.

PORTO PALACE

Porto Palace Hotel & Conference Center constitutes a unique hospitality choice in Thessaloniki. Housed in a historical building of 1913 and preserving its industrial architecture, Porto Palace Hotel stands out among other hotels in town.

Location

Located in the New Harbor area and easily accessible from Makedonia Airport. Very close to the city center and just minutes away from the Rail Station.

Facilities

176 rooms, including Superior, Deluxe, Business Rooms and its luxurious suites, Junior, Executive, Presidential or Vice Presidential.

Restaurant

The Zaytinya Restaurant is classy and classic and serves gourmet masterpieces of Mediterranean and European cuisine in its sophisticated environment.

Conferences

Porto Palace Hotel Thessaloniki hosts the largest business events, local or international congresses as well as social events.

0

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο EF2021!!!

Μπορείτε να βρείτε τις φωτογραφίες από όλες τις εκδηλώσεις του Φόρουμ στην επίσημη ιστοσελίδα μας και να τις κατεβάσετε δωρεάν!