ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Στο Grand Hotel

Εισαγάγετε τη διεύθυνση στην οποία βρίσκεστε στο παρακάτω πεδίο και πατήστε το κουμπί "Οδηγίες", για να δείτε τις δυνατές διαδρομές για το Grand Hotel Palace.

Στο Mediterranean Palace

Εισαγάγετε τη διεύθυνση στην οποία βρίσκεστε στο παρακάτω πεδίο και πατήστε το κουμπί "Οδηγίες", για να δείτε τις δυνατές διαδρομές για το Mediterranean Palace.

Μέσω A25
Πάρτε την Επαρχιακή Οδό Αεροδρoμίου-Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια την Εθνική Οδό Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης-Μουδανιών. Ακολουθήστε τη Λεωφόρο Κ. Καραμανλή και διασχίστε την Εγνατία έως ότου φτάσετε στην οδό Μοναστηρίου. Θα βρείτε το Grand Hotel Palace έπειτα από περίπου 2 km στο αριστερό σας χέρι.

Μέσω κέντρου Θεσσαλονίκης
Πάρτε τη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη. Διασχίστε το κέντρο της πόλης μέσω της οδού Τσιμισκή και συνεχίστε ευθεία προς την οδό Γιαννιτσών. Στο ύψος του Σιδηροδρομικού Σταθμού στρίψτε αριστερά στην οδό Μοναστηρίου με κατεύθυνση προς Μενεμένη. Θα βρείτε το Grand Hotel Palace έπειτα από περίπου 1,5 km στο αριστερό σας χέρι.

Βγαίνοντας από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό, πάρτε την οδό Μοναστηρίου με κατεύθυνση προς την έξοδο της πόλης, και σε περίπου 1,5 km θα δείτε το Grand Hotel Palace στο αριστερό σας χέρι.

Από την Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης πάρτε την έξοδο προς “Κέντρο” και ακολουθήστε την πινακίδα προς “Οδό Μοναστηρίου”. Περάστε κάτω από τον ανισόπεδο κόμβο πλησιάζοντας στον Υπεραστικό Σταθμό Λεωφορείων ΚΤΕΛ. Ακολουθείστε την πρώτη έξοδο προς Λεωφόρο Δενδροποτάμου και στρίψτε δεξιά προς την οδό Μοναστηρίου. Έπειτα από περίπου 400 μέτρα θα συναντήσετε το Grand Hotel Palace στο δεξί σας χέρι.

Διεθνές Αεροδρόμιο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”:  19.40 km
Σιδηροδρομικός Σταθμός 1.5 km
Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων KTEL: 0.4 km
Λιμάνι Θεσσαλονίκης:: 3 km
Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου: 10 km
Πλατεία Αριστοτέλους:3.2 km
Πλατεία Δημοκρατίας: 2.2 km
Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης HELEXPO: 4.4 km
Λευκός Πύργος: 4.5 km
Συνεδριακό Κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”:  4.5 km
Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης: 4 km
Μουσείο Κινηματογράφου: 3.8 km
Εβραϊκό Μουσείο: 3.7 km
Αρχαιολογικό Μουσείο:  5.5 km
Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού: 5.7 km
Αρχαιολογικός Χώρος Πέλλας: 37 km
Αρχαιολογικός Χώρος Βεργίνας:: 77 km
Παραλίες Χαλκιδικής: 45-95 km
Άγιον Όρος: 130 km
Γραμμές αστικών λεωφορείων: No. 12, 8, 19, 58, 52, 51, 9, 54,Χ1

Με τα πόδια
Η κεντρική θέση του ξενοδοχείου είναι ιδανική για να περιηγηθείτε στο κέντρο με τα πόδια. Μέσα σε μόλις δέκα λεπτά είστε στην Πλατεία Αριστοτέλους, είτε διασχίζοντας την γραφική περιοχή “Λαδάδιδα“ είτε ακολουθώντας την οδό Τσιμισκή, τον πιο πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της πόλης.

Με το αστικό λεωφορείο
Η Θεσσαλονίκη διαθέτει ένα πολύ καλό δίκτυο αστικής συγκοινωνίας. Υπάρχει στάση λεωφορείων ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο.

Με ταξί
Το ταξί είναι ένας ακόμη πολύ προσφιλής τρόπος μετακίνησης στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν πολλές πιάτσες ταξί, καθώς και διερχόμενα ταξί. Είναι εντελώς ασφαλές να χρησιμοποιήσετε διερχόμενα ταξί, και μάλιστα είναι από τα οικονομικότερα στην Ευρώπη.

Με αυτοκίνητο
Μπορείτε να επισκεφτείτε τη Θεσσαλονίκη και με ιδιωτικό αυτοκίνητο. Υπάρχουν πολλά πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης για να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας, αλλά μπορείτε να παρκάρετε και σε ελεύθερους χώρους, αν και αυτό δεν είναι εύκολο λόγω της κυκλοφοριακής κίνησης. Το ξενοδοχείο διαθέτει δικό του χώρο στάθμευσης για την εξυπηρέτηση των πελατών του.

Με ποδήλατο
Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί η μετακίνηση με ποδήλατο στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν διάφορα σημεία στο κέντρο της πόλης όπου μπορείτε να ενοικιάσετε ένα ποδήλατο, και μάλιστα ένα από αυτά να βρίσκετε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης απέναντι από το ξενοδοχείο. Το σύστημα ενοικίασης είναι εύκολο και οικονομικό, οπότε μπορείτε να απολαύσετε μια ωραία βόλτα κατά μήκος της παραλίας της Θεσσαλονίκης!

Από την Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης (Αλβανία, Σερβία, FYROM)
http://ow.ly/PhNBj

Mέσω της Εθνικής Οδού Καβάλας-Θεσσαλονίκης (Βουλγαρία, Τουρκία)
http://ow.ly/PhOs5

Με ενοικιασμένο αυτοκίνητο
http://ow.ly/PhP7G

Με ταξί
Υπάρχει πιάτσα ταξί ακριβώς μπροστά στην έξοδο αφίξεων του αεροδρομίου. Η απόσταση από το ξενοδοχείο είναι 17 km, και το ταξί διασχίζει την πόλη για να φτάσει στο ξενοδοχείο. Ο χρόνος κυμαίνετε από 30-60 λεπτά, ανάλογα με την κίνηση. Το κόστος κυμαίνεται από 25€-30€.

Πλατεία Αριστοτέλους (Κέντρο Θεσσαλονίκης):750 meters
Λευκός Πύργος:  1.6 km
Συνεδριακό Κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”: 3 km
Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO: 2.1 km
Σιδηροδρομικός Σταθμός: 1.5 km
Διεθνές Αεροδρόμιο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”: 17.6 km
Ολυμπιακό Μουσείο: 2.9 km
Μέγαρο Μουσικής: 5.5 km
Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού: 2.3 km
Αρχαιολογικό Μουσείο: 2 km

0

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο EF2021!!!

Μπορείτε να βρείτε τις φωτογραφίες από όλες τις εκδηλώσεις του Φόρουμ στην επίσημη ιστοσελίδα μας και να τις κατεβάσετε δωρεάν!