Ευρωπαϊκό Διαδικτυακό Συμπόσιο των Lion

Ευρωπαϊκό Διαδικτυακό Συμπόσιο των Lion

  • 9 Ιουλίου, 2021
  • Νέα

The Future of Lionism in Europe – Different and United in Service (Το μέλλον του Λαϊονισμού στην Ευρώπη – Διαφορετικοί και Ενωμένοι στο Υπηρετείν)
Το θέμα μας σχετίζεται με τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε αυτή τη στιγμή. Κατά τη διάρκεια αυτού του μοναδικού συμποσίου αναμένονται πολλές συνεδρίες με ενδιαφέροντα θέματα για τις ηγεσίες των Lion και των Leo, αλλά και για όλα τα μέλη της διεθνούς οργάνωσης. Προς διευκόλυνσή σας, οι συνεδρίες θα μεταφράζονται (υπότιτλοι) σε 4 γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Ιταλικά).

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα με το πρόγραμμα και να εντοπίσετε τις συνεδρίες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Κορυφαίοι εισηγητές από όλη την Ευρώπη και επικεφαλής Lion από όλον τον κόσμο θα μοιραστούν μαζί σας την πείρα και τις γνώσεις τους. Κατά τη διάρκεια των συνεδριών θα έχετε τη δυνατότητα της άμεσης συνομιλίας με τους ομιλητές. Περιλαμβάνονται μουσικές συνεισφορές από πρώην συμμετέχοντες του Μουσικού Διαγωνισμού των Lions “Thomas Kuti”, μια πλατφόρμα όπου νέοι μουσικοί θα έχουν την ευκαιρία να εμφανιστούν σε ένα μεγάλο ακροατήριο.

Οι Lion θέλουν να διασκεδάσουν!
Στο τέλος του Συμποσίου προβλέπεται ένα Διαδικτυακό Πάρτι Κρασιού! Ελάτε μαζί μας, φέρτε το αγαπημένο σας ποτήρι κρασί, λευκό ή κόκκινο ή ροζέ – δεν έχει σημασία. Πολλοί γνωστοί ειδικοί του κρασιού από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες που είναι και αυτοί Lion θα μιλήσουν για τα αγαπημένα τους κρασιά, και σίγουρα δεν θα θέλετε να το χάσετε.

0

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο EF2021!!!

Μπορείτε να βρείτε τις φωτογραφίες από όλες τις εκδηλώσεις του Φόρουμ στην επίσημη ιστοσελίδα μας και να τις κατεβάσετε δωρεάν!